Tumi Tegra-Lite® Bővíthető Spinner (4 kerék) 56cm T-Graphite

Kabin méretTökéletes 2 napi utazásra

Ft 223.000,00

 Készleten: már csak néhány darab van!

Eladta és szállította a TUMI

Szállítás & visszaküldés

Termék információ

Garancia 5 év globális garancia
Model Bővíthető Spinner (4 kerék)
Szín T-Graphite
Anyag Tegris®: 100% Polypropylene
Terjedelem 56 x 35.5 x 23 cm (magába foglalva a fogantyúkat, kerekeket, alsó talpakat, oldalsó zsebeket és egyéb külső részeket)
Űrtartalom 29 L
Súly 4.3 kg
SKU 98533-T484

Ez a kabin méretű bőrönd 56x36x23cm és felvihető a következő légitársaságok utasterébe:

  • British Airways
  • easyJet
  • Virgin Atlantic
  • Finnair
  • Iberia
  • American Airlines
Mutassa a teljes listát

Aegean Airlines, Aeromexico, Cathay Pacific, China Airlines, El Al, Jet2, Malaysia Airlines, Monarch, Qantas, South African Airways, Thai Airways, US Airways, Vietnam Airlines

Még több információ a kabin mérető bőröndök szabályozásáról

A kollekcióról

Bővíthető, hozzáférhető és hatékony: ez a Tegra-Lite® Max hord eszköz a legtartósabb és teljesen funkcionális bőrönd amit napjainkban készítettek. Bővíthető, tartalmaz egy tágas, könnyen hozzáférhető elülső zsebet továbbá könnyedén mozgatható minden irányban a dupla forgókerekeinek köszönhetően. Tegra-Lite®a Tegris®konstrukciója, egy forradalmi polipropilén hőre lágyuló kompozit anyagból készült, amit a Milliken®állított elő életmentő páncélzat használatához, a Nascar versenyautókhoz és a MFL játékosok védőfelszereléséhez. A TUMI világszerte kizárólagos jogokkal rendelkezik a Tegris anyagának utazási iparában való használatához. Ez kompakt kerekes hord eszköz a hazai és nemzetközi utazóknak egyaránt megfelelő. Az extra kapacitásért 2"-el bővíthető, amikor szükséges és 2 csomagolási rekesszel rendelkezik. Akasztó tartót tartalmaz a hosszabb ruháknak . Kiegészítőknek belső zsebek állnak a rendelkezésre. További költség ellenében a TUMI Accents Kit-el lehetősége van gyorsan megszemélyesíteni táskáját* feltűnő színes kiegészítőkkel. A készlet tartalmaz dombornyomott bőrből készített darabokat: TUMI bőröndcímke tartó, monogramfolt, fogantyú és cipzárhúzó. Sokoldalú cipzáras tokja ideális a kiegészítők hordozásához. *Csak a szelektált stílusokat tartalmazza.

Részletek

Külső
Anyag információ Keményfedeles
Zár Integrated 3-digit TSA combination lock
Cipzárak Zárható cipzár
Fogantyúk Felső oldalsó és alsó fogantyúk
Húzófogantyú Kétszáras
Kerekek száma 4 kerekű
Kerekek Dupla kerék
Külső zsebek 1 elülső zseb
Bővíthető Igen
Kabinbőrönd Igen
Belső
Alsó rekesz Yes
Elválasztó A felső részben
Pántok Az alsó részben
Pockets Igen