Pár szó a Rolling Luggage-ról

Profi módon állítjuk össze vásárlóink számára a világ legjobb bőrönd és táska márkáit, olyan jól ismert márkákat mint például a Samsonite és Tumi de megjelennek olyan nevek is mint a Lipault és American Tourister.

A Rolling Luggage 1995-ben nyitotta meg első üzletét a Heathrow Repülőtér 1. Termináljánál, majd kibővült a többi Heathrow terminálra, továbbá Gatwick, Stansted, Manchester és egyéb repterekre is kiterjeszkedett. Most, már több mint 20 üzlettel rendelkezik Angliában, Írországban, Dániában, Németországban, Hong Kongban, Makaóban és Ausztráliában.

Számtalan irodája van világszerte, a legnagyobb a Stockley Parkban helyezkedik el, épp a Heathrow Repülőtér külterületén.

UK REPÜLŐTÉR ÁRPOLITIKÁJA

A Rolling Luggage áfa (adómentes) árpolitikát alkalmaz minden reptéri üzletében ( üzlet biztonság után), ami azt jelenti, hogy az áraik 1/6-al alacsonyabbak a nem reptéri üzletek árainál, függetlenül attól, hogy az EU-n belül vagy azon kívül utazik.*

*Társaságunk üzletpolitikája vásárlói számára, hogy minden vásárláshoz bemutassák beszállókártyáikat. Az EU-n kívülre utazóknak az értékesítés Áfa megtakarítást eredményez (mivel a kormány nem számít fel adót ezekre az értékesítésekre), ezt a megtakarítást használva csökkentjük minden termék árát az utasok részére.