INGYENES STANDARD KISZÁLLÍTÁS 30.000 FT-TÓL | INGYENES VISSZAKÜLDÉS | BIZTONSÁGOS FIZETÉS
Top

Felvihetem a repülőre a táskámat?

Szűrjön légitársaságára és fedezze fel a
Rolling Luggage megfelelő bőröndjeinek listáját.

Kérjük, ne feledje ez az útmutató csak tájékoztató jellegű,
mivel a kabinbőrönd méret meghatározások változhatnak.

Találja meg a tökéletes kabin méretet

A légitársaságok eltérő paramétereket szabnak meg a felvihető bőrönd súlyára és méretére vonatkozóan. Egyes esetekben extra díjakat számolnak fel, amennyibe bőröndje nem felel meg az előírásoknak, de az is előfordulhat, hogy fel kell adnia bőröndjét.

Tartsa szem előtt az Ön által leggyakrabban választott légitársaság előírásait ( hosszúság x szélesség x mélység ). Néhány légitársaságnál ugyanazok az előírások a kabin méretű bőröndökre vonatkozóan. Ne felejtsen el a légitársaság által előírt súlykorlátoknak is megfelelni, mivel egyes légitársaságok megmérhetik a felszállás előtt a bőröndjét.

A Rolling Luggage számos lehetőséget kínál légitársaságonként , hogy Ön biztosan megtalálja az Önhöz lehginkább passzoló táskát.

Kérjük vegye figyelembe: mi igyerkszünk a légitársaságok legfrissebb kabin méreteit közölni, ettől függetéenül erősen ajánlott a légitársaságok méreteinek ellenőrzése.

Tekintse meg a kabin méreteket légitársaságonként

Product dimensions

* A légitársaságonként feltüntetett méretek a belső dimenziókat centiméterben mutatják be, beleértve a fogantyúkatm kerekeket, alsó csúszókat, oldalsó zsebeket és más külső részeket. A méretek térfogatát, dimenzióit és súlyát a Rolling Luggage laboratóriumában tesztelik, ahol azon termékek, melyek 1,5 cm-nél nagyobbak és 5 %-al nehezebbek nem kerülhetnek be a kabin méretű felsorolásba.

10% off