When Business meets City Breaks

When Business
meets City Breaks

Az üzleti utazás lehet két oldalú. Bizony, mindig kellemes kicsit távol maradni az irodától és felfedezni egy új várost, de nagyon gyakran, a repülés után, túljutva a reptéri ellenőrzések procedúráján,csak kezet rázni, a győztes prezentációt előadni van időnk ,majd ideje újból haza indulni.

A ‘Bleisure’ trend

De íme, itt az új trend az üzleti-kirándulóknak mint például Önnek is: 'bleisure'. Egyszerű a koncepció: toldja meg üzleti útját egy pár nappal és kapcsolódjon ki New Yorkban a konferencia után, vagy bővítse ki stratégiai találkozóit egy Dubai lazulással.

Mi lehet jobb eltölteni pár napot éves szabadságából attól amikor a vállalat elrepíti Önt a világ egyik nagyvárosába? Egyre inkább gondolják úgy az üzleti utazók, hogy nem akarnak csak azért elmenni egészen Kanadáig, hogy csupán a konferenciatermet és szállodai szobájukat lássák, vagy elrepülni Spanyolországba és az egész napot egy fülledt kiállító teremben tölteni. Tekintsünk az üzleti útra úgy, mint egy remek lehetőségre-mint egy esélyre, hogy kibővítsük utazási látóterünket.

Amennyiben beleugrik a bleisure trendbe, szüksége lesz egy olyan bőröndre, amellyel az üzlet és kikapcsolódás között a lehető legkényelmesebben tud mozogni.

When Business meets City Breaks
https://www.rollingluggage.hu/shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure.html
Termék shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure