When Business meets City Breaks

When Business
meets City Breaks

Az üzleti utazás lehet két oldalú. Bizony, mindig kellemes kicsit távol maradni az irodától és felfedezni egy új várost, de nagyon gyakran, a repülés után, túljutva a reptéri ellenőrzések procedúráján,csak kezet rázni, a győztes prezentációt előadni van időnk ,majd ideje újból haza indulni.

A ‘Bleisure’ trend

De íme, itt az új trend az üzleti-kirándulóknak mint például Önnek is: 'bleisure'. Egyszerű a koncepció: toldja meg üzleti útját egy pár nappal és kapcsolódjon ki New Yorkban a konferencia után, vagy bővítse ki stratégiai találkozóit egy Dubai lazulással.

Mi lehet jobb eltölteni pár napot éves szabadságából attól amikor a vállalat elrepíti Önt a világ egyik nagyvárosába? Egyre inkább gondolják úgy az üzleti utazók, hogy nem akarnak csak azért elmenni egészen Kanadáig, hogy csupán a konferenciatermet és szállodai szobájukat lássák, vagy elrepülni Spanyolországba és az egész napot egy fülledt kiállító teremben tölteni. Tekintsünk az üzleti útra úgy, mint egy remek lehetőségre-mint egy esélyre, hogy kibővítsük utazási látóterünket.

Amennyiben beleugrik a bleisure trendbe, szüksége lesz egy olyan bőröndre, amellyel az üzlet és kikapcsolódás között a lehető legkényelmesebben tud mozogni.

Ezüst City Drift Laptop Backpack

City Drift Laptop Hátizsák

A City Drift Laptop Hátizsák bármilyen utazáshoz alkalmas. Az elkülönített laptop és táblagép rekeszek tökéletes védelmet nyújtanak munkaeszközei számára a mindennapok nyüzsgésében, amíg egy integrált okos sleeve segítségével a hátizsákot rácsúsztathatja bőröndje húzó fogantyújára így kényelmesen gördítheti bőröndjével együtt. Ideális városnézéshez és tökéletes kiegészítője az American Tourister szuper könnyű 4-kerekű Herolite Spinner kabinbőröndjének – remek páros egy rövid de kellemes Bleisure utazáshoz.

Arany Samsonite Paradiver Light Hátizsák

Samsonite Paradiver Light Hátizsák

Irány felfedezni a világot a Paradriver Light Hátizsákkal. Egy okos, mégis sportos tervezés teszi nagyszerűvé ezt a családunkat. Kényelmes poggyász, mely tökéletes választás üzleti és bleisure utazáshoz egyaránt. Illessze a Samsonite Neopulse Spinner kabinbőröndjéhez, hihetetlenül stílusos mégis fantasztikusan praktikus bőrönd párosítás!

Platinum Tumi: Alpha Bravo Reflective messenger bag

Tumi: Alpha Bravo Reflective messenger bag

The messenger bag is an all-time commuter classic – whether you’re catching the tube to work or flying to the other side of the world. This durable, understated bag from Tumi comes with a comfortable shoulder strap and an easy-access main compartment to keep your workbook safely to hand. Ideal for a Bleisure trip, the super durable poly-mesh material has a sophisticated sheen suitable for boardroom meetings to hitting the pavements for an afternoon of exploring. Team with the matching cabin sized spinner suitcase for the perfect athleisure aesthetic.

When Business meets City Breaks
https://www.rollingluggage.hu/shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure.html
Termék shop-the-look_roll-when-business-meets-pleasure