When Business meets City Breaks

Mire kell figyelni,
amikor online vásárol bőröndöt

A megfelelő darab egy életre szól és elviheti dél Francia országtól Dél-Amerikáig. De online megvásárolni a tökéletes bőröndjét nagyobb kihívás, mint azt gondolná.

5 dolog, amire figyelni kell
amikor megvásárol egy bőröndöt

Milyen messzire
Először, meg kell kérdeznie önmagától: "milyen messzire szeretnék menni és mit fogok ott tenni?" Amennyiben átrepüli a fél világot, hogy szétnézzen New York-ban akkor mindenképpen egy kemény bőröndre van szüksége, amely rendelkezik kerekekkel, hogy könnyen lehessen mozgatni és elég robosztusnak kell lennie, hogy dolgait biztonságban tudhassa. Egy családi autóval útra kelni a tengerpartra, egy könnyű bőrönd illetve egy duffle táska az ideális választás.

Mennyi időre
Úgy tűnik nyilvánvaló, de tény, hogy könnyű figyelmen kívül hagyni az utazás hosszát és egy olyan bőröndbe invesztálni, amely alkalmatlan az igényeihez. Például a legjobb bőrönd nemzetközi utazásokhoz, valószínűleg sokkal nagyobb mint egy wellness hétvégéhez szükséges bőrönd. A nagy bőröndök (75cm) ideálisak arra, ha két hétre megy kikapcsolódni, míg a közepes bőröndök (68cm) alkalmasabbak, ha csak egy hétre utazik el.

Mennyibe kerül
A bőröndre szánt összeg mindig meghatározó. A bőrönd választék ára elég széles skálán mozog. Akár 20, 000 Ft-tól egészen 200,000 Ft feletti összegben kaphatóak. Az ár nagyban függ attól, hogy milyen funkciókat keres. Nem feltétlenül a legdrágább darab lesz az Ön számára a legjobb bőröndmárka- minden költségvetéshez van egy alkalmas bőrönd, tehát csak el kell dönteni előre, mennyit hajlandó költeni egy táskára, majd keresni kell egyet az adott árkategóriában.

Milyen nagy
Számít a méret- különösen a légitársaságoknál. A kabinbőrönd méret meghatározások gyakran nagyon szigorúak- amit figyelembe kell venni amikor kiválasztja a bőrönd méretét. Ne feledje, hogy egy nagyobb bőrönd sokkal nehezebb lesz, ha telepakolja kikapcsolódásához szükséges holmijával, tehát a legnagyobb nem mindig feltétlenül a legjobb.

Mennyire biztonságos
Puha-bőrönd vagy kemény-bőrönd? Cipzárazható vagy 3 ponton záródó? Az Ön által választott bőrönd erőssége megváltozik amikor holmiját fogja biztonságban tartani. Amennyiben több értéket visz magával vagy a szállás megosztott (diákszállás, hátizsákos stb.) akkor a bőrönd kiválasztásánál sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani a biztonsági funkcióra.

What to consider when buying luggage online
https://www.rollingluggage.hu/shop-the-look_roll-luggage-buying-tips.html
Termék shop-the-look_roll-luggage-buying-tips