How to pack for your holiday

How to pack
for your holiday

Itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek. Spórolt, lefoglalta a repülőt és a szállást, szabadságot vett ki és eltervezte mi- minden nagyszerű dolgot fog véghez vinni míg távol van. Mindössze annyi maradt hátra, hogy minden szükséges dolga a kikapcsolódáshoz elférjen néhány centiméternyi helyen.

Vessen egy pillantást ezekre a bőröndökre
és használja ki a legtöbb helyet a csomagoláshoz.

Legyen különleges
Még akkor is, ha ruhái a nyaralás ideje alatt a fürdőszoba sarokban vannak felhalmozva, tegyen meg minden Öntől telhetőt, hogy a lehető legváltozatosabban csomagoljon nyaralására. Hajtogassa össze ingjeit, szabadidőruháját, ruháit és farmereit, mintha kirakatot tervezne- olyan rendben tartva, amennyire csak lehetséges, ez nem csak annyit jelent, hogy hatékonyabban töltik ki a teret a bőröndben de segít megelőzni a gyűrődést is az utazás folyamán. A kockában való elrendezés segít mindent tömören és elkülönítve tartani, így a kicsomagolást gyorssá és kényelmessé teszi úti célja elérésekor.

Pántok használata
A legtöbb bőrönd rendelkezik belsőpántokkal, az úgynevezett keresztpánttal. Tehát miért ne használná? A rugalmas pántok remekül tartják a bőrönd tartalmát egy helyben, de az a fajta, amely állítható is, sokkal jobb. Használja bőröndpántjait puha dolgai, mint például ruhái vagy törölközői összenyomására, hogy egyéb holmija számára több hely maradhasson.

Legyen kreatív
Hamarosan elfogy a hely bőröndjében, hacsak nem csomagol kreatívan. Gondolja át, hol van kihasználatlan hely- cipői például üregesek, így miért ne tölthetné meg őket zoknival, töltőkábelekkel, illetve alsóneművel? Ha van még szabad hely a mosózsákban, használja ki azt is! És ha a túracipő a legtöbb helyet elfoglalná, viselje az utazás folyamán azt és helyette csomagolja el a szandálját.

Ezüst American Tourister Bon Air Spinner

American Tourister Bon Air Spinner

A Bon Air egy kemény, cipzárazható, erős bőrönd, stílusos, könnyű és ugyanakkor praktikus. Számtalan hasznos tárolási lehetőséggel és egy rugalmas pánttal is rendelkezik. Profi módon tud csomagolni következő nyaralásához.

Arany Samsonite Lite-Shock Spinner

Samsonite Lite-Shock Spinner

A Samsonite Lite-Shock a legkönnyebb bőrönd a Samsonite kollekciójából, minimális súly, maximális ütésállóság. Tágas rakodási lehetőség, nagyméretű külső héj nélkül. A belsőtérben erős keresztpántok tartják holmiját egy helyben.

Platina Tumi Alpha Balistic Nylon Spinner

Tumi Alpha Balistic Nylon Spinner

A Tuni Alpha termékcsaládját a lehető legjobbra tervezték- könnyebb, erősebb és a rakodótere tágasabb, mint valaha. Egy kivehető suiter rész teszi kényelmesebbé a csomagolást, süllyesztett kerekek maximalizálják a rakodóteret és további elülső cipzárazható zseb segít Önnek sokkal hatékonyabban csomagolni.

How to Pack
https://www.rollingluggage.hu/shop-the-look_roll-how-to-pack.html
Termék shop-the-look_roll-how-to-pack