How to pack for your holiday

How to pack
for your holiday

Itt az ideje a jól megérdemelt pihenésnek. Spórolt, lefoglalta a repülőt és a szállást, szabadságot vett ki és eltervezte mi- minden nagyszerű dolgot fog véghez vinni míg távol van. Mindössze annyi maradt hátra, hogy minden szükséges dolga a kikapcsolódáshoz elférjen néhány centiméternyi helyen.

Vessen egy pillantást ezekre a bőröndökre
és használja ki a legtöbb helyet a csomagoláshoz.

Legyen különleges
Még akkor is, ha ruhái a nyaralás ideje alatt a fürdőszoba sarokban vannak felhalmozva, tegyen meg minden Öntől telhetőt, hogy a lehető legváltozatosabban csomagoljon nyaralására. Hajtogassa össze ingjeit, szabadidőruháját, ruháit és farmereit, mintha kirakatot tervezne- olyan rendben tartva, amennyire csak lehetséges, ez nem csak annyit jelent, hogy hatékonyabban töltik ki a teret a bőröndben de segít megelőzni a gyűrődést is az utazás folyamán. A kockában való elrendezés segít mindent tömören és elkülönítve tartani, így a kicsomagolást gyorssá és kényelmessé teszi úti célja elérésekor.

Pántok használata
A legtöbb bőrönd rendelkezik belsőpántokkal, az úgynevezett keresztpánttal. Tehát miért ne használná? A rugalmas pántok remekül tartják a bőrönd tartalmát egy helyben, de az a fajta, amely állítható is, sokkal jobb. Használja bőröndpántjait puha dolgai, mint például ruhái vagy törölközői összenyomására, hogy egyéb holmija számára több hely maradhasson.

Legyen kreatív
Hamarosan elfogy a hely bőröndjében, hacsak nem csomagol kreatívan. Gondolja át, hol van kihasználatlan hely- cipői például üregesek, így miért ne tölthetné meg őket zoknival, töltőkábelekkel, illetve alsóneművel? Ha van még szabad hely a mosózsákban, használja ki azt is! És ha a túracipő a legtöbb helyet elfoglalná, viselje az utazás folyamán azt és helyette csomagolja el a szandálját.

How to Pack
https://www.rollingluggage.hu/shop-the-look_roll-how-to-pack.html
Termék shop-the-look_roll-how-to-pack