American Tourister Urban Track Duffle táska kerékkel 55 cm Camo Print

Ft 52.990,00

Eladva és szállítva a Rolling Luggage által

Szállítás & visszaküldés

Termék információ

Garancia 3 év globális garancia
Model Duffle táska kerékkel
Anyag rPet poliészter anyag, mely PET palackok felhasználásával Recyclex technológiával készült.
Szín Camo Print
Hossz 55 x 35 x 20 cm (magába foglalva a fogantyúkat, kerekeket, alsó talpakat, oldalsó zsebeket és egyéb külső részeket)
Űrtartalom 55 L
Súly 2.5 kg
SKU 143163-0466

Ez a kabin méretű bőrönd 55x35x20cm és felvihető a következő légitársaságok utasterébe:

  • British Airways
  • Virgin Atlantic
  • Air France
  • KLM
  • ITA Airways
  • HOP!
Mutassa a teljes listát

Jet Airways, TUI Fly, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Brussels Airlines, Finnair, Swiss, Iberia, American Airlines, Aegean Airlines, Aeroflot, Aerolineas Argentinas, Aeromexico, Air Belgium, Air Canada, Air Caraïbes, Air Europa, Air India, Air New Zealand, All Nippon Airways, Arkia, Asiana Airlines, Austrian Airlines, BMI, Cathay Pacific, Cebu Pacific, China Airlines, CityJet, Condor, Corsair, Czech Airlines, Delta Airlines, EL-AL Israel Airlines, Emirates, Ethiopian Airlines, Etihad Airways, Japan Airlines, Jet2, Korean Air, LATAM Airlines, LOT, Malaysia Airlines, Olympic Airlines, Philippine Airlines, Qantas, Royal Air Maroc, Singapore Airlines, South African Airways, Tap Air Portugal, Thai Airways, Transavia, Tunisair, Turkish Airlines, United Airlines, Vietnam Airlines

Még több információ a kabin mérető bőröndök szabályozásáról

A kollekcióról

Urban Track kollekciónk tökéletes azoknak az alkalmi utazóknak, akik értékelik a rendszerezett csomagolást és a kényelmes szállítást. Ez az első alkalom, hogy minden duffle fix TSA zárral rendelkezik, azért hogy minden holmija biztonságban maradjon. A jól átgondolt külső részletek, mint az elülső fogantyúk, az időtálló színek , a fekete keresztpántok és az oldalán lévő térfogatjelző minden felfedező számára kötelezővé teszik ezt a kollekciót. Hagyd, hogy az Urban Track elkísérjen bárhova is visz az utad!

Részletek

Külső
Zár TSA
Cipzárak Igen
Fogantyúk Fogantyú felül és elöl
Kerekek száma Igen
Külső zsebek 2 elülső zseb
Kabinbőrönd Igen
Alsó markolat Igen
Belső
Elválasztó Igen
Pántok Keresztpántok

Videó(k)

A termékértékeléseket egy harmadik fél kezeli a hitelesség, valamint a minősítési és értékelési irányelveinknek való megfelelés ellenőrzése érdekében.